- Reaksiyon puanı
- 3,523
- Web sitesi
- tr.pinterest.com
- WebSite
- Siteye Git
ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK MÜGE, RİCA ETSEM GONCA GÜL FM YAZARMISINIZ, RADYO EBADI 900X600 ,Ş,MDİDEN TESEKKÜRLER
Latest Thread
HALLETTİM MÜGE ZAHMET ETMEYİN, YENIDEN EMEGİNİZE SAĞLIKELİNE EMEĞİNE SAĞLIK MÜGE, RİCA ETSEM GONCA GÜL FM YAZARMISINIZ, RADYO EBADI 900X600 ,Ş,MDİDEN TESEKKÜRLER
Pardon şimdi gördüm. Elinize saglık.HALLETTİM MÜGE ZAHMET ETMEYİN, YENIDEN EMEGİNİZE SAĞLIK
Önemli değil, sagolasın güzelde oldu ellerinize sağlık yenidenPardon şimdi gördüm. Elinize saglık.
Teşekkür ederim. Sorunsuz yayınlarda kullanın.Önemli değil, sagolasın güzelde oldu ellerinize sağlık yeniden
Teşekkür ederim Ceylancım.Cok Güzel Tonlarda Bir index Olmu$, Emeklerine SAGLIK CANISIII...
Teşekkür ederim Canancım.Eline emeğine sağlık Mügecim yine harikalar yaratmışsın
Sid ve şifreyle göndermeyi anlayamadim @efqan__ Sadece radyo isminizi yazıp gönderecegim.müge selamlar bu index medcezirfm yazabilirmisin cok mutlu olurum tşk ederim sid ve şifreyle beraber gönderirsen çokk saol simdiden
BEGENİLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM @efqan__ CÖZÜLDÜ - PUSULA İNDEX MEDCEZİR FM İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlarda kullan.900 600 ebaTında müge
emeklerine saglikk Harika secimlerin war Hepside mükemmellllll.............
Tmm müge Tşk ederimSid ve şifreyle göndermeyi anlayamadim @efqan__ Sadece radyo isminizi yazıp gönderecegim.
Teşekkür edrim Taner.Emeginize sağlık müge hanım tesekkürler
Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim.Emeğinize sağlık.