Teşekkür ederim Barbaros.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Latest Thread
Teşekkür ederim Barbaros.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Woooooww Cokkkk Tesekkür ederim Emeklerine saglikkk hemen aliyorum süpersiniİndexin hazır canım CÖZÜLDÜ - GECENİN KEMANI DENİZ FM İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlarda kullanın. @Deniz fm
Rica ederim canım.Woooooww Cokkkk Tesekkür ederim Emeklerine saglikkk hemen aliyorum süpersini
Merhaba Radyo ölçünüz ne ise indexdeki ölçüyüde o şekilde ayarlamanız gerekir. mesela sizin radyo ebadınız900x600 ve index ölçüsü aynı şekilde olmalı,neden radyo ölcümünü büyültünce Temalar yarim olarak görünüyor bir fikriniz varmi yardimci olursaniz cok sevinirim.
Hayirli Aksamlar Cok Tesekkür ederim soruma ilgilendiginiz icin.. bende sorun olmuyor büyültügümde iceri giren dinleyiciler temanin alt kismi yarik kaldigini söylüyorlardi eski ölcümüne geri aldim... mesela söyle yapmistim 650 - 1050 bu sekilde anlattigim gibi oldu- suan ki ölcümü 600 - 900Merhaba Radyo ölçünüz ne ise indexdeki ölçüyüde o şekilde ayarlamanız gerekir. mesela sizin radyo ebadınız900x600 ve index ölçüsü aynı şekilde olmalı,
bu sorun indexle alakalı degil de, siz yayın aldıgınızda temalar yarım görunuyorsa eğer pc nin ekran çözünürlüğünüzden kaynaklıdır, masaüstünde sağ tıklayın görüntü ayarlarına sonra ekran çözünürlüğüne gelin büyültün veya küçültün, en uyguna getırınced öylece bırakın
Radyo ebadınızı 650 - 1050 yaptıgınızda kullandığınız indexdeki radyo ebadıda 650 - 1050 olmalı. Müge hanım radyo ebadınızı bu yüzden soruyor, hayırlı akşamlar saygılar.Hayirli Aksamlar Cok Tesekkür ederim soruma ilgilendiginiz icin.. bende sorun olmuyor büyültügümde iceri giren dinleyiciler temanin alt kismi yarik kaldigini söylüyorlardi eski ölcümüne geri aldim... mesela söyle yapmistim 650 - 1050 bu sekilde anlattigim gibi oldu- suan ki ölcümü 600 - 900
hayirli Aksamlar dilerim saygilar..
İndexi istedigi ölçüye göre ayarladım Kamanlı.Radyo ebadınızı 650 - 1050 yaptıgınızda kullandığınız indexdeki radyo ebadıda 650 - 1050 olmalı. Müge hanım radyo ebadınızı bu yüzden soruyor, hayırlı akşamlar saygılar.
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler index süper olmus muge hanim
Elinize sağlık Müge hanım, neden oluyor diye öğrenmek istemiş arkadaşımız, bende dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım, teşekkürlerİndexi istedigi ölçüye göre ayarladım Kamanlı.
Elinize sağlık Müge hanım, neden oluyor diye öğrenmek istemiş arkadaşımız, bende dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım, teşekkürler
Ben teşekkür ederim. Kendim büyük boyut sevdigim ve kullandıgım için hep 1000 650 ölçüsünü ayarlıyorum. Bende sorun olmuyor. İstege göre boyutu ayarlıyorum.
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
yüce tanrımm gözlerime inanamıyorum tanrı aşkına bu nekar güzel bir basarı bu basarılarınızın devamını dilerim saygılar efmm
yüce tanrımm gözlerime inanamıyorum tanrı aşkına bu nekar güzel bir basarı bu basarılarınızın devamını dilerim saygılar efmm
Güzel yorumuna teşekkür ederim Turgay.yüce tanrımm gözlerime inanamıyorum tanrı aşkına bu nekar güzel bir basarı bu basarılarınızın devamını dilerim saygılar efmm
Yazarım tabi canım.Mügecim emeğine sağlık rica etsem polen fm yazarmısın ben yazdım ama adreste sorun oldu