Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

CÖZÜLDÜ RADIO BOSS

CANDOSTMuraT

Grafiker
Grafiker
Reaksiyon puanı
431
Web sitesi
www.candost-fm38.blogspot.com
WebSite
Siteye Git
RADIOBOSS ıle yayın yaparken youtubeden nasıl aktarım yapılır onunda bır ayarı varmıdır.BOSS da player 1 player 2 kısmında bırde ornek: player 3 dedıgımde orda web kısmı var oraya youtube yazdıgım vakıt tamam gırıyor boss ekranındada oynatılıyor ama o ses yayına gıtmemekte.bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım

YANI RODIOBOSS DEVRE DISI BIRAKIP STEROMIX AYARI ILE YAPMAKDAN BAHSETMIYORUM.

RADIOBOSS ıle yayın yaparken youtubeden nasıl aktarım yapılır onunda bır ayarı varmıdır.BOSS da player 1 player 2 kısmında bırde ornek: player 3 dedıgımde orda web kısmı var oraya youtube yazdıgım vakıt tamam gırıyor boss ekranındada oynatılıyor ama o ses yayına gıtmemekte.bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım

YANI RODIOBOSS DEVRE DISI BIRAKIP STEROMIX AYARI ILE YAPMAKDAN BAHSETMIYORUM.
BURDAKI PROGRAMLA HER YERDEN SES AKTARIRISINIZ, RADİOBOSS DAN CAALR BURDAN AKTARIRSINIZ

Son düzenleme:
BUTT FARKLI BI PROGRAM KENDIMDE KULLANMAKTAYIM.BENIM SORUM BOSSDAN YAYIN YAPARKEN YOUTUBEYIDE KULLANABILME SANSI IDI.TSKLER
Anladım, Radioboss da tüm ayarları stero mix olarak ayarladım ama hiç birisinde dışardan içeriye ses aktaramadım, sadece MİKROFON hariç,
Nasıl olduguna gelince; ayarlardan girişler kısmına tıklayıp MİKROFON ayarlarını STERO MİX olarak değiştirdim, RADİOBOSS da sağ altdaki MİC yazan yere tıkladığımda bilgisayarda çalınan her sesi aktarabildim, sag alt saatin ordan SES DÜZEYİ KARIŞTIRICINI ACIP radioboss un sesini tamamen kapatmam gerekti, kapatmayınca ses ekolu çıkıyor rahatsız ediyor, anonslu yayın yapanlar için bu işlem önerilmez, bu işlemle kendi sesimi aktaramadım.

Youtube den veya bilgisayardan sesi radyoya aktarmak için SAM BROADCASTER ide kullanabilirsiniz
Encoders üzerinde sol üst kısımda artının solunda ok işaretine sonra SELECT SOURCE sonra SOUNDCARD tıklayıp en sonundada STERO MİX (BİLGİSAYARINIZDA VARSA) işaretlemeniz gerekmektedir.

Emegine saglık

Üst Alt