kısa ve öz flat kapandıktan sonra yeni bir sistem beynimi yaktı index ve chat player kuramıyorum kurabilecek bi üsradtan yardım bekliyorum şimdiden emeklerinize sağlok
Latest Thread
kısa ve öz flat kapandıktan sonra yeni bir sistem beynimi yaktı index ve chat player kuramıyorum kurabilecek bi üsradtan yardım bekliyorum şimdiden emeklerinize sağlok
Baktınız mı resimlere olacak gibi mi?kısa ve öz flat kapandıktan sonra yeni bir sistem beynimi yaktı index ve chat player kuramıyorum kurabilecek bi üsradtan yardım bekliyorum şimdiden emeklerinize sağlok
olacak az kaldı tema nasıl olacak sayfaya girdiğimde bembeyazBaktınız mı resimlere olacak gibi mi?
güzel bi tema rica etsem yapabilirmisiniz şirin bişi olsunolacak az kaldı tema nasıl olacak sayfaya girdiğimde bembeyazZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
siz chatango radyosu açmışınız, bir yerde eksıgınız vardır, ben o sistemi bilmiyorum, diger ChattersNet BILGI - ChattersNet sohbet kurulumu nasıl yapılır ? sohbet için yardım edebilirimolacak az kaldı tema nasıl olacak sayfaya girdiğimde bembeyazZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ATA kardeşimiz burda sizin o açtıgınız sohbet odasını resimlerle anlatmış, tekrar gözden geçirin eksiğiniz nerde görürsünüzolacak az kaldı tema nasıl olacak sayfaya girdiğimde bembeyazZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkür ederim araştırıyorumATA kardeşimiz burda sizin o açtıgınız sohbet odasını resimlerle anlatmış, tekrar gözden geçirin eksiğiniz nerde görürsünüz
![]()
BILGI - Chatango chat kurulum rehberi
Bu rehberimizde Radyolar için en iyi sohbet Chatango chat kurulumunu anlatacağım Bu adrese tıklıyoruz https://chatango.com/signupdirwww.flatcast.biz
chattersneti hallettim 3 tane kod verdi onları nereye yapıştırıcamsiz chatango radyosu açmışınız, bir yerde eksıgınız vardır, ben o sistemi bilmiyorum, diger ChattersNet BILGI - ChattersNet sohbet kurulumu nasıl yapılır ? sohbet için yardım edebilirim
radyonuza baktım , her bir şeyi yapmışınız ellerinize saglık, şimdi burdan SHOUTCAST RADYO HAFTANIN YENİ TEMALARI arkadaşların yapmış olduğu sevdiğiniz bir temayı indirin url sini sohbet odasına giriş yapın ayarlara tıklayın stil desing e tıklayın ilk satırdaki Achtergrond link enkel HTTPS word geaccepterd yazan yere yapıştırın Achtergrond Link Overlay transparantie yazan yerin karsısındakini sola 0.01 e kadar çekin,chattersneti hallettim 3 tane kod verdi onları nereye yapıştırıcam
Sağolasınradyonuza baktım , her bir şeyi yapmışınız ellerinize saglık, şimdi burdan SHOUTCAST RADYO HAFTANIN YENİ TEMALARI arkadaşların yapmış olduğu sevdiğiniz bir temayı indirin url sini sohbet odasına giriş yapın ayarlara tıklayın stil desing e tıklayın ilk satırdaki Achtergrond link enkel HTTPS word geaccepterd yazan yere yapıştırın Achtergrond Link Overlay transparantie yazan yerin karsısındakini sola 0.01 e kadar çekin,
üst kısımda tıkladıgınız stil desing hizasında sağ tarafda HTML5 instelligen yazısına tıklayın ve ılk satırdakı Laat een avatar zien voor de nicknaam yazanı kapatın sayfayı aşagıya cekin ve en alt soldakı chat opslaan a tıklayın ve kaydedın işlem tamadır .
yazıların bu kadar uzun olduguna bakmayın , işlemlerı yaparken kolaydır hayırlı olsun
Teşekkürler eksik olmayınradyonuza baktım , her bir şeyi yapmışınız ellerinize saglık, şimdi burdan SHOUTCAST RADYO HAFTANIN YENİ TEMALARI arkadaşların yapmış olduğu sevdiğiniz bir temayı indirin url sini sohbet odasına giriş yapın ayarlara tıklayın stil desing e tıklayın ilk satırdaki Achtergrond link enkel HTTPS word geaccepterd yazan yere yapıştırın Achtergrond Link Overlay transparantie yazan yerin karsısındakini sola 0.01 e kadar çekin,
üst kısımda tıkladıgınız stil desing hizasında sağ tarafda HTML5 instelligen yazısına tıklayın ve ılk satırdakı Laat een avatar zien voor de nicknaam yazanı kapatın sayfayı aşagıya cekin ve en alt soldakı chat opslaan a tıklayın ve kaydedın işlem tamadır .
yazıların bu kadar uzun olduguna bakmayın , işlemlerı yaparken kolaydır hayırlı olsun
SİZLERDE İNŞALLAH, HEP VAR OLUNTeşekkürler eksik olmayın
SENDE SAGOLASIN GARDASSağolasın