Teşekkür ederim.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Latest Thread
Teşekkür ederim.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Unutamassin asi yazarmisinizharika emegine saglık Müge.
https://www.flatcast.biz/konular/unutamazsin-asi-icin-duzenlendi.73147/ Temanızı linkten alabilirsiniz. Keyifli yayınlarda kullanın.Unutamassin asi yazarmisiniz
Merhaba Müge..Rica etsem Ayşin yazarmısınız temaya.Teşekkürler
Merhaba @hasretim00 Tabiki yazarım takipte kalın lütfen.Merhaba Müge..Rica etsem Ayşin yazarmısınız temaya.Teşekkürler
Temanız hazır @hasretim00 CÖZÜLDÜ - UNUTAMAZSIN BAYAN AYŞİN İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullanın.Merhaba Müge..Rica etsem Ayşin yazarmısınız temaya.Teşekkürler
Emeğinize,gönlünüze sağlık.Çok teşekkür ederim.Temanız hazır @hasretim00 CÖZÜLDÜ - UNUTAMAZSIN BAYAN AYŞİN İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullanın.
Rica ederim @hasretim00Emeğinize,gönlünüze sağlık.Çok teşekkür ederim.
selam elınıze sglk AFİTAP YAZARMSINZ VAZGECER YERINEDE İNCİTME KALBİMİ YAZARMSNZ TSKLER
sözü degişemiyorum kusura bakmayınselam elınıze sglk AFİTAP YAZARMSINZ VAZGECER YERINEDE İNCİTME KALBİMİ YAZARMSNZ TSKLER
TAMAM SORUN DEGIL KALABILIRsözü degişemiyorum kusura bakmayın
Merhaba benim zarif Arkadasim emeklerine saglik güzel calisma her zaman ki gibi rica etsem Deniz yazarmisin yeni sistem radyo icin..simdiden tesekkür ederim sevgiler canim Deniz fm den..
Merhaba benim zarif Arkadasim emeklerine saglik güzel calisma her zaman ki gibi rica etsem Deniz yazarmisin yeni sistem radyo icin..simdiden tesekkür ederim sevgiler canim Deniz fm den..
Teşekkür ederim yazarım tabi.merhaba mügecim unutamazsın teman harika olmus ellerine saglik ceren yazarmısın mügecimmmm