aman tarım lütfen beni kutsa yüce isa saygılar efmm yine bir zoru basarmış görüyorum bu basarınızın devamını dilerim saygılar efmm
Latest Thread
aman tarım lütfen beni kutsa yüce isa saygılar efmm yine bir zoru basarmış görüyorum bu basarınızın devamını dilerim saygılar efmm
Teşekkür ederim canımm.çokk güzell çalismaa emegine yüregine saglikk müge... süpersinnn
Teşekkür ederim Turgay.aman tarım lütfen beni kutsa yüce isa saygılar efmm yine bir zoru basarmış görüyorum bu basarınızın devamını dilerim saygılar efmm
Teşekkür ederim.emeginize ve güzel yüreginize saglik basarili bir calisma olmus ..ler paylasim adina
merhaba bu temayı begendım AFİTAP yazarmısınz vazgecer ama asla unutmazsın yerınede İNCİTME KALBİMİ
Merhaba @afitap maalesef alttaki yazıyı değişemiyorum. Bu şekilde isterseniz isminizi yazıyım.merhaba bu temayı begendım AFİTAP yazarmısınz vazgecer ama asla unutmazsın yerınede İNCİTME KALBİMİ
bütün incelikleriyle düsünülmüs Harika bir calisma, Emeklerine saglik Canim..Ricamdir Lütfen DENiZ yazarmisin ? tesekkürler simdiden kucak dolusu sevgiler..
Güzel yorumuna teşekkür ederim Denizcim. CÖZÜLDÜ - UNUTAMAZSIN DENİZ İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım. Sevgilerrrrbütün incelikleriyle düsünülmüs Harika bir calisma, Emeklerine saglik Canim..Ricamdir Lütfen DENiZ yazarmisin ? tesekkürler simdiden kucak dolusu sevgiler..
çok güzel olmuş temaa emeğinee saglıkk mügee canım ceyda yazarmısın rica etsem..
Teşekkür ederim canım yazarım tabi.emeğinee saglık rica etsem ceyda yazarmısınn süper olmuşşş
Teşekkür ederim @asude CÖZÜLDÜ - UNUTAMAZSIN CEYDA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.çok güzel olmuş temaa emeğinee saglıkk mügee canım ceyda yazarmısın rica etsem..
emeğinee saglıkkk çok tşklerrrTeşekkür ederim @asude CÖZÜLDÜ - UNUTAMAZSIN CEYDA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.
Rica ederim.emeğinee saglıkkk çok tşklerrr
merhaba cok guzel elınıze sglık AFİTAP YAZARMSNZ vazgcer yerınede İNCİTME KALBİMİ yazarmısınız r ederım smdıden
Teşekkür ederim daha öncede yazdım sözü degiştiremiyorum. Aynı şekilde isterseniz yazıyım. @afitapmerhaba cok guzel elınıze sglık AFİTAP YAZARMSNZ vazgcer yerınede İNCİTME KALBİMİ yazarmısınız r ederım smdıden
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim