Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

BILGI Radyo indexe chat ve player ekleme rehberi

giriyorsunuz açıldıktan sonra ayarlara basıyorsunuz hemen alta ayralar açılan bölümde üste stijlen en desngn onu tıklıyoruz bu görünen gibi ureleyi yapiştiriyoruz sonra en alta chat opslaan entır diyoruz o kadar
20Gn3Mv.png
Çok teşekkürler Pelinsu. Umarım paylaşım yeni radyo kuran arkadaşlara katkı sağlar. Ben de bu işi çözdüm idi... :)

SLM HAYİRLİ AKSAMLAR BEN COK BECERİKSİZ CİKTİM SANİRİM İNDEX İFRAME Yİ YERLESTİRDİM CASTER BIR TÜRLÜ OLMUYOR
BANA YARDIM EDEBILECEK BIR ARKADASIM VARMI

SLM HAYİRLİ AKSAMLAR BEN COK BECERİKSİZ CİKTİM SANİRİM İNDEX İFRAME Yİ YERLESTİRDİM CASTER BIR TÜRLÜ OLMUYOR
BANA YARDIM EDEBILECEK BIR ARKADASIM VARMI
Kullandıgınız ındex bizm siteye aitse yardımcı olabılırız

öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ben blogspot sayfasını hazırladım.radyoyu kurdum.fakat mobilden blogspot adresime girdiğimde radyo görünmüyor.yardım ederseniz sevinirim.

En ince noktasına kadar tarif etmişsin Ata. Radyo kurmak isteyenlerin çok işine yarayacak paylaşımlar oldu. Birileri parayla radyo kurarken özveriyle ugraşıp detay detay tarif ettigin için ne kadar teşekkür etsek azdır. Emeklerine sağlık. 👍 khvtsk
Teşekkürler

emeğine sağlık Ata,
birileri için faydalı olacağını düşünüp zaman ayırmak çözüm olmak çok kıymetli.
her bir şey nakış örneği gibi kolaylık olmuş.paylaşımın için teşekkür ederim
Teşekkürler

Üst Alt