Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
Aslm bana ait olan temaya isim yazdım. CÖZÜLDÜ - ŞARKI NİSA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlara kullanın @yıldız yıldız
diger tema Kamanlı arkadaşımıza ait. Onun paylaşımının altına yazarsanız görüp isteginizi yapar.
Teşekkür ederim @MEL!S CÖZÜLDÜ - ŞARKI MELİS İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.
Selam,tekrarda mügecim ben size ait olan (ne zaman o şarkı çalsa gözlerin düşüyor aklıma) olan tema için demiştim, nisa yazarmısınız acaba,yanlışlık oldu sanırım diğerini dememiştim yeni olduğumdan karıştırmış olabilirim de özür bu arada..

Aslm bana ait olan temaya isim yazdım. CÖZÜLDÜ - ŞARKI NİSA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlara kullanın @yıldız yıldız
diger tema Kamanlı arkadaşımıza ait. Onun paylaşımının altına yazarsanız görüp isteginiz
diger tema Kamanlı arkadaşımıza ait. Onun paylaşımının altına yazarsanız görüp isteginizi yapar.

rica etsem temaya nisa yazarmısınız,emeğinize sağlık teşekkür ederim şimdiden

baktım şöyle bir arkama yaslanıp sözü okuyunca özletti hanımefendi kendini tüm güzellikleriyle gelmiş hoş gelmiş.

bazen geçtiğimiz yollarda yolcudur bizimle anılar,saklambaç oynadığımız arkadaşlarımız,
kimi zaman yeni pişmiş ekmek kokusundadır köyümüzün özlemi,bazen bir merhamette sarılırız anne sesine.
yollar anlatır yıllar anlatır büyüdüğümüzü ama en çokta gözlerimize düşenler anlatır diyerek resim dile gelip gözleriyle anlatmış sanki.
çok beyendim çok sevdim. emeğine gönlüne sağlık Müge

baktım şöyle bir arkama yaslanıp sözü okuyunca özletti hanımefendi kendini tüm güzellikleriyle gelmiş hoş gelmiş.

bazen geçtiğimiz yollarda yolcudur bizimle anılar,saklambaç oynadığımız arkadaşlarımız,
kimi zaman yeni pişmiş ekmek kokusundadır köyümüzün özlemi,bazen bir merhamette sarılırız anne sesine.
yollar anlatır yıllar anlatır büyüdüğümüzü ama en çokta gözlerimize düşenler anlatır diyerek resim dile gelip gözleriyle anlatmış sanki.
çok beyendim çok sevdim. emeğine gönlüne sağlık Müge
Bende senin o güzel yorumlarını özlemişim Gülce. Çok teşekkür ederim. ttt gll

6bqy1oq534c.jpg
emegine saglik canımmm rica etsem AYŞE yazarmısın

Emeginize sağlık güzel tema olmuş

emegine saglik cok guzel olmus rica etsem yagmur yazabilirmisiniz simdiden tesekurederim🌸

Üst Alt