Teşekkür ederim Ata.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Latest Thread
Teşekkür ederim Ata.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
A bana ait olan temaya isim yazdım. CÖZÜLDÜ - ŞARKI NİSA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlara kullanın @yıldız yıldız
diger tema Kamanlı arkadaşımıza ait. Onun paylaşımının altına yazarsanız görüp isteginizi yapar.
Selam,tekrarda mügecim ben size ait olan (ne zaman o şarkı çalsa gözlerin düşüyor aklıma) olan tema için demiştim, nisa yazarmısınız acaba,yanlışlık oldu sanırım diğerini dememiştim yeni olduğumdan karıştırmış olabilirim de özür bu arada..Teşekkür ederim @MEL!S CÖZÜLDÜ - ŞARKI MELİS İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.
A bana ait olan temaya isim yazdım. CÖZÜLDÜ - ŞARKI NİSA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlara kullanın @yıldız yıldız
diger tema Kamanlı arkadaşımıza ait. Onun paylaşımının altına yazarsanız görüp isteginizA bana ait olan temaya isim yazdım. CÖZÜLDÜ - ŞARKI NİSA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlara kullanın @yıldız yıldız
diger tema Kamanlı arkadaşımıza ait. Onun paylaşımının altına yazarsanız görüp isteginizi yapar.
rica etsem temaya nisa yazarmısınız,emeğinize sağlık teşekkür ederim şimdiden
diger tema Kamanlı arkadaşımıza ait. Onun paylaşımının altına yazarsanız görüp isteginizi yapar.A bana ait olan temaya isim yazdım. CÖZÜLDÜ - ŞARKI NİSA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlara kullanın @yıldız yıldız
Teşekkür ederim Musticann.Muhteşem bir çalışma renkler uyumu temada ki dizayn....Harika Can
Bende senin o güzel yorumlarını özlemişim Gülce. Çok teşekkür ederim.baktım şöyle bir arkama yaslanıp sözü okuyunca özletti hanımefendi kendini tüm güzellikleriyle gelmiş hoş gelmiş.
bazen geçtiğimiz yollarda yolcudur bizimle anılar,saklambaç oynadığımız arkadaşlarımız,
kimi zaman yeni pişmiş ekmek kokusundadır köyümüzün özlemi,bazen bir merhamette sarılırız anne sesine.
yollar anlatır yıllar anlatır büyüdüğümüzü ama en çokta gözlerimize düşenler anlatır diyerek resim dile gelip gözleriyle anlatmış sanki.
çok beyendim çok sevdim. emeğine gönlüne sağlık Müge
emegine saglik canımmm rica etsem AYŞE yazarmısın
Teşekkür ederim canım. CÖZÜLDÜ - ŞARKI AYŞE İÇİN DÜZENLENDİ Keyifli yayınlarda kullansın Ayşe. @-YAREN-emegine saglik canımmm rica etsem AYŞE yazarmısın
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık güzel tema olmuş
Cok Hos harika bir calisma Emeklerine saglik canim Tesekkürler...Ricam Lütfen DENiZ yazarmisin ? sevgilerimle Deniz Fm cyy
Teşekkür ederim Denizcim yazarım tabi.Cok Hos harika bir calisma Emeklerine saglik canim Tesekkürler...Ricam Lütfen DENiZ yazarmisin ? sevgilerimle Deniz Fm cyy
emeginize saglıkkk alya rica etsem mümkünmüdür
Teşekkür ederim @yagmur ygmur CÖZÜLDÜ - ŞARKI YAGMUR İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.emegine saglik cok guzel olmus rica etsem yagmur yazabilirmisiniz simdiden tesekurederim