Latest Thread
Teşekkür ederim.müge emeğine saülık güzel paylaşım için tşk
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkür ederim.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Teşekkür ederim @UGUR4040 CÖZÜLDÜ - RADYOMİX ANKARAFM İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan.ELINE EMEGINE SAGLIK ABLAM
SENDEN RICAM ANKARA FM YAZARBILIRMISIN
Selamlar Müge hanım İndexin tam olarak neresine Sohbet ve Radyo kodlarını ekleyecegiz onu bulamadım .. yardım ederseniz sevinirim
Radyo kodlarınızı gönderirseniz ben yerleştiririm. Yerleri belli üstteki dikdörtgen player alttaki sohbet kodları içindir.Selamlar Müge hanım İndexin tam olarak neresine Sohbet ve Radyo kodlarını ekleyecegiz onu bulamadım .. yardım ederseniz sevinirim
yüce tanrım bu ne harika bu ne muhteşem ötesi bir basarı bu basarılarınızın devamını dilerim saygılar efmm.
Teşekkür ederim Turgay.yüce tanrım bu ne harika bu ne muhteşem ötesi bir basarı bu basarılarınızın devamını dilerim saygılar efmm.
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Teşekkür ederim @dj_duygu CÖZÜLDÜ - RADYOMİX DUYGU FM İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlarda kullanın.cokk güzell emeginize saglık ... benm radyoma ayarlarsanız sevinirimm...https://duyqu-fmm.blogspot.com/
Çokk tşklerr emeginize saglıkk .. cokk güzell olduu..Teşekkür ederim @dj_duygu CÖZÜLDÜ - RADYOMİX DUYGU FM İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlarda kullanın.
Rica ederim sorunsuz yayınlarda kullan @dj_duyguÇokk tşklerr emeginize saglıkk .. cokk güzell olduu..