CÖZÜLDÜ - EFSANE İNDEX ANKARA FM İÇİN DÜZENLENDİ KEYİFLİ YAYINLARDA KULLAN @Ugur YildirimEVET MÜGE ABLAM ARTIK YAPARBILIYOURUM
Latest Thread
CÖZÜLDÜ - EFSANE İNDEX ANKARA FM İÇİN DÜZENLENDİ KEYİFLİ YAYINLARDA KULLAN @Ugur YildirimEVET MÜGE ABLAM ARTIK YAPARBILIYOURUM
Rica ederim Uğur.TSK EDERIM EMEGINE SAGLIK ABLAM
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Teşekkür ederim.emeklerine saglık paylasım için
Teşekkür ederim.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
elinize saglık
tesekkürler elinize saglikTeşekkür ederim.
Teşekkür ederim.elinize saglık
Tekrar yaziyorum Mügecim bunu isimsiz aldim zaten suan bende yeni sistem indexin cok güzel emeklerine saglik canim Lütfen buna Yazarmisin DENiZ FM
CÖZÜLDÜ - EFSANE İNDEX DENİZ FM İÇİN DÜZENLENDİ Keyifli yayınlarda kullan Denizcim @ SevgilerrTekrar yaziyorum Mügecim bunu isimsiz aldim zaten suan bende yeni sistem indexin cok güzel emeklerine saglik canim Lütfen buna Yazarmisin DENiZ FM
Emegine O güzel yüregine saglik Canim harika olmus büyük bir keyifle kullanacagim.. sevgiler selamlarCÖZÜLDÜ - EFSANE İNDEX DENİZ FM İÇİN DÜZENLENDİ Keyifli yayınlarda kullan Denizcim @ Sevgilerr
Rica ederim canım. Radyon hayırlı olsun. Sorunsuz yayınlar dilerim. Sevgilerrr selamlarrrrrEmegine O güzel yüregine saglik Canim harika olmus büyük bir keyifle kullanacagim.. sevgiler selamlar