Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim

Emeklerine sağlık Müge hanım, temanızın her köşesi profesyonellik kokuyor.. üzerine ATA isim yaziverirseniz sevinirim. bendeki 2 index inizin lingleri düştü yeni çalışmanızı dört gözle bekliyorum..ayarıca daha önce verdiniz ama 4 renk ATA isme ihtiyacim var, size daha fazla ağırlığım olmasin diye Lore dende rica ettim ama sessiz kaldı..eğer mümkünse içinde kırmızı, çok koyu yeşil, larcivert, altın rengi tonlar olan ATA yazıverirseniz mutlu olurum..şimdiden emeklerinize sağlık teşekkürler..font olarakta baş harfi büyük el yazısı tarzi olursa sanırım bin tane teşekkür eklerim lobiye .. saygılar Müge hanim..

Teşekkür ederim @ATA.. indexlerin url lerini yeniliyorum o açıdan yeni indexlere ara verdim. İsim isteklerinizi en kısa zamanda yerine getirecegim.

Çok teşekkürler Müge hanım sizlere daha sonra yüküm olmasın istediğimden isim ricam oldu, hatta birde içinde sarı renk olanida eklenirse tamamlanmis olacak, yüreğine sğlk Müge hanım..

Müge hanım gidip gelip yazma işim vallaha çok Ata dediğinizi duyorum.. ama sonradan tuhhh demek istemiyorum,, yazılarim hareketsiz olsun aman slow yayın yapıyorum,, hareketli olursa yazılarım oyun havası istiyorlar..:)

Emeğine yüreğine sağlık, yarın akşam kalabalık bir radyoda yayın alacağım rahatça hava atarım , offf süper...! harikasınız Müge hanım yeniden teşekkürler..

Emeklerine sağlık Müge hanım, temanızın her köşesi profesyonellik kokuyor.. üzerine ATA isim yaziverirseniz sevinirim. bendeki 2 index inizin lingleri düştü yeni çalışmanızı dört gözle bekliyorum..ayarıca daha önce verdiniz ama 4 renk ATA isme ihtiyacim var, size daha fazla ağırlığım olmasin diye Lore dende rica ettim ama sessiz kaldı..eğer mümkünse içinde kırmızı, çok koyu yeşil, larcivert, altın rengi tonlar olan ATA yazıverirseniz mutlu olurum..şimdiden emeklerinize sağlık teşekkürler..font olarakta baş harfi büyük el yazısı tarzi olursa sanırım bin tane teşekkür eklerim lobiye .. saygılar Müge hanim..
Temanız hazır @ATA.. CÖZÜLDÜ - HAYATA İNAT BAY TEMA ATA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlara kullanın.

sanırım az önce yanlış yere yazdım, yeniden emeğine saglık, çok teşekkür ederim Müge hanım...

Üst Alt