Latest Thread
Gülbahçesi Gülcem güzel yorumuna çok teşekkür ederim.hayranlık uyandırmaya and mı içtin Müge yaaa,ne bu her seferinde gözlerim sayfada kilitleniyo.
bazı fontlar ve tarz o kadar seninle sana has olmuş ki yolda bir levhada bugün kullandığın fontla yazmışlar.dedim bizim mügenin fontu.
harbiden çalışmanı çok beyendim.paylaşımın için teşekkür ederim
Teşekkür ederim Turgay.tanrı aşkına bu nekadar harika bir basarı bune muhteşem bir yaratıcık yüce tanrım bu harika ve muhteşem basarılarınızın devamını dilerim saygılar efmm
Teşekkür ederim Canancım.Eline emeğine saglık Mügecim yine harika olmuş
Teşekkür ederim Zeynomm.Emeklerine saglik Mügecim harika olmuş
Gülce ders almak lazım diyorumda (photoshop dersi) Müge hanım hiç oralı olmuyor ))))hayranlık uyandırmaya and mı içtin Müge yaaa,ne bu her seferinde gözlerim sayfada kilitleniyo.
bazı fontlar ve tarz o kadar seninle sana has olmuş ki yolda bir levhada bugün kullandığın fontla yazmışlar.dedim bizim mügenin fontu.
harbiden çalışmanı çok beyendim.paylaşımın için teşekkür ederim
bencede almak lazım kamanlı bu güzellikler nasıl oluyorGülce ders almak lazım diyorumda (photoshop dersi) Müge hanım hiç oralı olmuyor ))))
Sormak istediginiz bir konu olursa tabi yardımcı olurum. Ders vermek için zamanım yok maalesef.Gülce ders almak lazım diyorumda (photoshop dersi) Müge hanım hiç oralı olmuyor ))))
rica ederimm saygılar efmmTeşekkür ederim Turgay.
Hayallerin sonu yok canım. İlham gelince bazen güzel çalismalar çıkıyor. Güzel yorumuna ve begenilerine çok teşekkür ederim.Müge yine konusturdun hayallerini melekte gördüm aksam ayy dedim ne kadar güzel olmus simdi özel yapmistir ama bir bakayim yinede forumu görünce cokk heyecanlandimm emeklerine saglik
Teşekkür ederim @izmir35 https://www.flatcast.biz/konular/guneste-gezerken-pinar-icin-duzenlendi.71115/ keyifli yayınlarda kullanın.emeginize saglik riça etsem temaya pınar yazarmısınız
Teşekkür ederim.Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkürler.
Teşekkür ederim @Kumsal deniz https://www.flatcast.biz/konular/guneste-gezerken-eylul-icin-duenlendi.71120/ keyifli yayınlarda kullan.çok güzel olmus ellerinize saglik rica etsem EYLÜL yazarmisiniz
Teşekkür ederim @ATA.. CÖZÜLDÜ - GÜNEŞTE GEZERKEN NAZ İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlar dilerim.Emeğinize sağlık Müge hanım, yine muhteşem bir paylaşım.. tebrikler..Rica etsem ( Naz ) yazılabilirmi üzerine..?