Latest Thread
mügecim emegine saglık tşklerr ..rica etsem asi kız yazabilirmisin şimdidem tşkler ederim
emegine saglik canim rica edebilirmiyim ...
Teşekkür ederim canım. CÖZÜLDÜ - ÇOK BİLMİS HAYAT NEFES İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlard kullan.emegine saglik canim rica edebilirmiyim ...
emegine saglık rica etsem duygu yazabilirmisiniz teşekkürler
Teşekkür ederim Nurcum.Emeğine yüreğine sağlık MÜGEcimm,paylaşıma
Teşekkür ederim @yakamozyakamoz CÖZÜLDÜ - ÇOK BİLMİŞ HAYAT DUYGU İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.emegine yüregine sağlık rica etsem duygu yazabilirmisiniz
Teşekkür ederim @Kumsal deniz CÖZÜLDÜ - ÇOK BİLMİŞ HAYAT EYLÜL İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan.Ellerinize emeklerinize saglik rica etsem EYLÜL yazarsanir sevinirim..
Emegine saglik muge cnm rica etsem zeyno yazabilirmisin
Teşekkür ederim @cici yazarım tabiki CÖZÜLDÜ - ÇOK BİLMİŞ HAYAT ZEYNO İÇİN DÜZENLENDİ KEYİFLİ YAYINLARDA KULLAN CANIM.Emegine saglik muge cnm rica etsem zeyno yazabilirmisin
canım ben alamıyom fcp lı olursa sevınırım rlrr....mugecik m buna bi SEVDA alabilirmiyim iyi pazarlar....cyy
fcp li ekledim link verdim ona tıkla altında fcp dosyası var canım CÖZÜLDÜ - ÇOK BİLMİS HAYAT SEVDA İÇİN DÜZENLENDİcanım ben alamıyom fcp lı olursa sevınırım rlrr....
cnm gunaydın FCP lı cözulmesse alamıyom ısımlı verırsen sevınırım rlrr...Selam canım mutlu pazarlar tabiki memnuniyetle yazıyorum. https://www.flatcast.biz/konular/cok-bilmis-hayat-sevda-icin-duzenlendi.69141/ KEYİFLİ YAYINLARDA KULLAN @34SELEN55SEVDA34