Latest Thread
Daha önce tema istegini Yazıp ekledim @savcı kızı egesu bir dahaki sefere dj adının nereye yazılacagını belirtirsen sevinirim. Önceki ekledigim CÖZÜLDÜ - ASLAN BAYAN TEMA SAVCIKIZI EGESU İÇİN DÜZENLENDİselam muge cnm savcı kızı egesu yazarmısınz rca etsem sol koseye simdiden ler
Daha önce tema istegini Yazıp ekledim @savcı kızı egesu bir dahaki sefere dj adının nereye yazılacagını belirtirsen sevinirim. Önceki ekledigim CÖZÜLDÜ - ASLAN BAYAN TEMA SAVCIKIZI EGESU İÇİN DÜZENLENDİ
COOOOKKK TSK EDERİM ANLAYİSİNİZA GÜZEL YÜREKLİMÜGEMMM KONUKLARIN ALTİNDA OLURSA SEVİNİRİM EMEKLERİNE SAYGİLARR
Temanı tekrar ekledim @savcı kızı egesu aynı linke tıklayıp alabilirsin.COOOOKKK TSK EDERİM ANLAYİSİNİZA GÜZEL YÜREKLİMÜGEMMM KONUKLARIN ALTİNDA OLURSA SEVİNİRİM EMEKLERİNE SAYGİLARR
cok guzel yere yazmissin eline saglik........COOOOKKK TSK EDERİM ANLAYİSİNİZA GÜZEL YÜREKLİMÜGEMMM KONUKLARIN ALTİNDA OLURSA SEVİNİRİM EMEKLERİNE SAYGİLARR
cok guzel yere yazmissin eline saglik........
Rica ederim @savcı kızı egesupardon mugemm gormemstim cnmmm cok ederimm emeklerine saglik ler ..
Teşekkür ederim Ecmelcim.Mügecimm emegine saqlık Muhtesşemmmm tema
Teşekkür ederim Mustican.Renk uyumu ve tasarım süper emeğine sağlık can
Teşekkür ederim @BAHAR43 CÖZÜLDÜ - ASLAN BAYAN BAHAR İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsiniz. Keyifli yayınlarda kullanın.emeğinize yürenize saglik cok güzel olmuş rica etsem bahar yazabılırmısınız tesekür ederim
Teşekkür ederim.Emeğine yüreğine sağlık harika paylaşım için teşekkürler tebrikler
emegine saglik sevda yazabilirmisin lerr
Teşekkür ederim @SEVDA- CÖZÜLDÜ - ASLAN BAYAN TEMA SEVDA İÇİN DÜZENLENDİ temanı linke tıklayıp alabilirsin. Keyifli yayınlarda kullan.emegine saglik sevda yazabilirmisin lerr
Teşekkür ederim @GECEMAVİSİ TEMAYA DJ İSİM VE İNDEXE RADYO İSİM İSTEK keyifli yayınlarda kullan.Emegine saglik Mügecim bu temaya GÖNÜL yazar mısın...