Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

BILGI BUTT programı ile Radyolarda ses aktarımı

KAMANLI.

Moderator
Yönetici
Moderator
Reaksiyon puanı
3,532
Web sitesi
tr.pinterest.com
WebSite
Siteye Git
BUTT ile Bilgisayarınızda dinlediğiniz eserleri kolaylıkla radyoya aktarabileceksiniz,
Media Player den, Winamp dan, Spotify den, Sam broadcasterden, Radioboss dan velhasılı pc nizdeki çaldığınız tüm sesleri...
Özellikle Youtube'den yayın yapmak isteyenler için çok güzel bir program.
(içine şarkı atıp çalacağınız bir program değildir)

Buradan işletim sisteminize göre indirebilirsiniz.

it451r2m1zu.jpg

ve5hmhn5ofp.jpg

3fnpnjcxwgk.jpg

jtvto1m56qj.jpg

408vw3e73o3.jpg

tq0413j3n4z.jpg

Son düzenleme:
emeğine sağlık kamanlı
denemiştim ben bu proğramı. kurulumu ve kullanımı gayet kolay.
paylaşımın için teşekkür ederim

BUTT ile Bilgisayarınızda dinlediğiniz eserleri kolaylıkla radyoya aktarabileceksiniz,
Media Player den, Winamp dan, Spotify den, Sam broadcasterden, Radioboss dan velhasılı pc nizdeki çaldığınız tüm sesleri...

it451r2m1zu.jpg

ve5hmhn5ofp.jpg

3fnpnjcxwgk.jpg

jtvto1m56qj.jpg

408vw3e73o3.jpg

tq0413j3n4z.jpg

it451r2m1zu.jpg

ve5hmhn5ofp.jpg

3fnpnjcxwgk.jpg

jtvto1m56qj.jpg

408vw3e73o3.jpg

tq0413j3n4z.jpg

Radıoboss

Uygulaması kolay gibi gözüken bir program emeğinize sağlık. PC de kurulumunu yaptım deneyeceğim.
Radıoboss la Spotify den ve youtube den yayın yapmak istiyorum. Kurulum yapıldı ama, yayında ya ses sorun oluyor, ya da yayın da iken Radıoboss duruyor yayın kesiliyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederim

Uygulaması kolay gibi gözüken bir program emeğinize sağlık. PC de kurulumunu yaptım deneyeceğim.
Radıoboss la Spotify den ve youtube den yayın yapmak istiyorum. Kurulum yapıldı ama, yayında ya ses sorun oluyor, ya da yayın da iken Radıoboss duruyor yayın kesiliyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederim
Teşekkürler güle güle kullanın ,Herhangi bir programda şarkılarınız çalarken BUTT o programları durdurmaz

Üst Alt