Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

BILGI Blogspot radyo nasıl açılır ?

Yeni nesil radyolara geçtiğimiz için shoutcast caster fm ile ilgili kapasamlı bir rehber hazırladım.Rehberimizi okuyan herkes eminim ki radyo açabilecek.
REHBERİMİZDE KI ana konular 4 kategorıde olacaktır.
1-Blogspot radyo nasıl açılır?
2-Caster fm kayıt nasıl olunur ?
3-Chatters sohbet nasıl kurulur ?
4-Radyo indeximize kodlar nasıl yerlesdirilir ?

Blogger radyo kurulum rehberiyle başlıyoruz.Öncelikle bunun için gmail hesabınız olması gerekiyor.Rehberimizde en deyatlı şekilde resimleyerek anlattım

1-www.blogger.com adresine giriş yapın
2-yeni blog olustura tıklayın
3-Burası radyo adresınız değıl radyonuzun sloganı sloganınızı yazın sonrakı tıklayıp devam ediniz

blogger1.jpg

4-Burada radyomuza adres alıyoruz

blogger2.jpg

5-Radyomuza gelen ziyaretçilerın göreceği başlığımızı yazıp son tıklıyoruz

blogger3.jpg

6-Radyomuz hazır

blogger4.jpg

7-Radyomuzu düzenleyelım

blogger5.jpg

8-Klasık temaya geçecegiz

blogger6.jpg

blogger7.jpg

blogger8.jpg

9-Klasik temaya geçiş yaptık şimdi HTML DÜZENLE ye tıklayıp indeximizi düzenliyeceğiz

blogger9.jpg

10-burası indeximizin bloggerın verdiği kodlar bunların hepsini sileceğiz radyomuza uygun index ekliyeceğiz Kodları silin ve baska sayfada forum sitemizi açınız

blogger10.jpg

11-Forumdan beğendiğimiz indexi pc ye indiriyoruz

blogger11.jpg

blogger12.jpg

12-Txt dosyasından kodlarımız kopyalıyoruz ve daha önce bloger da kodları sildiğimiz yere yapıstıracağız

blogger13.jpg

13-indeximizin kodlarını yapıştırıp kaydet simgesine tıklıyoruz

blogger14.jpg

14-Blogger ana sayfaya dönüyoruz

blogger15.jpg

15-Blogu görüntüleye tıklıyoruz radyomuzun adresi açılacak

blogger16.jpg

16-Radyomuz hazır hayırlı olsun

blogger17.jpg

Bu rehberimizde blogspot radyo nasıl açılır? onu öğrenmiş olduk sonra ki rehberimizde caster fm kayıt nasıl olur ? bunu öğreneceğiz

Son düzenleme:
Yeni nesil radyolara geçtiğimiz için shoutcast caster fm ile ilgili kapasamlı bir rehber hazırladım.Rehberimizi okuyan herkes eminim ki radyo açabilecek.
REHBERİMİZDE KI ana konular 4 kategorıde olacaktır.
1-Blogspot radyo nasıl açılır?
2-Caster fm kayıt nasıl olunur ?
3-Chatters sohbet nasıl kurulur ?
4-Radyo indeximize kodlar nasıl yerlesdirilir ?

Blogger radyo kurulum rehberiyle başlıyoruz.Öncelikle bunun için gmail hesabınız olması gerekiyor.Rehberimizde en deyatlı şekilde resimleyerek anlattım

1-www.blogger.com adresine giriş yapın
2-yeni blog olustura tıklayın
3-Burası radyo adresınız değıl radyonuzun sloganı sloganınızı yazın sonrakı tıklayıp devam ediniz

blogger1.jpg

4-Burada radyomuza adres alıyoruz

blogger2.jpg

5-Radyomuza gelen ziyaretçilerın göreceği başlığımızı yazıp son tıklıyoruz

blogger3.jpg

6-Radyomuz hazır

blogger4.jpg

7-Radyomuzu düzenleyelım

blogger5.jpg

8-Klasık temaya geçecegiz

blogger6.jpg

blogger7.jpg

blogger8.jpg

9-Klasik temaya geçiş yaptık şimdi HTML DÜZENLE ye tıklayıp indeximizi düzenliyeceğiz

blogger9.jpg

10-burası indeximizin bloggerın verdiği kodlar bunların hepsini sileceğiz radyomuza uygun index ekliyeceğiz Kodları silin ve baska sayfada forum sitemizi açınız

blogger10.jpg

11-Forumdan beğendiğimiz indexi pc ye indiriyoruz

blogger11.jpg

blogger12.jpg

12-Txt dosyasından kodlarımız kopyalıyoruz ve daha önce bloger da kodları sildiğimiz yere yapıstıracağız

blogger13.jpg

13-indeximizin kodlarını yapıştırıp kaydet simgesine tıklıyoruz

blogger14.jpg

14-Blogger ana sayfaya dönüyoruz

blogger15.jpg

15-Blogu görüntüleye tıklıyoruz radyomuzun adresi açılacak

blogger16.jpg

16-Radyomuz hazır hayırlı olsun

blogger17.jpg

Bu rehberimizde blogspot radyo nasıl açılır? onu öğrenmiş olduk sonra ki rehberimizde caster fm kayıt nasıl olur ? bunu öğreneceğiz

Tesekkür ederim <ATA> Kardesim süper bir detaili anlatim olmus.. Emeklerine saglik ve radyo site kurmak isteyen FORUM üyelerimize faydali olacagina inaniyorum... 👏👏👍

Üst Alt