- Reaksiyon puanı
- 9,590
Latest Thread
Dark tema olduğu için yayında fazla kalmayacaktır, o yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum, DARK TEMA adı üstünde,mustafa bey emeklerinize saglik bayan güzel ama cat yeri kalmamis yazilar bayanin üzerinde olacagi icin okunamaz
Teşekkürler eksik olmayınGüzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkürler eksik olmayınEmeğinize sağlık , çok güzel
Teşekkürler eksik olmayın Temalari yayınlamadan önce radyoda test ediyorum yaziların okunmasında sorun yok @masal rüyamustafa bey emeklerinize saglik bayan güzel ama cat yeri kalmamis yazilar bayanin üzerinde olacagi icin okunamaz
Hocam test ettim yayinlamadan önce sorun yokDark tema olduğu için yayında fazla kalmayacaktır, o yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum, DARK TEMA adı üstünde,
Nacizane fikrim
TeşekkürlerEmegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
TeşekkürlerHocam test ettim yayinlamadan önce sorun yok
Teşekkürler eksik olmayınEmegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Teşekkürler eksik olmayınGene harika bir çalışma olmuş elinize emeğinize sağlık efendim
Teşekkürler eksik olmayınEmeklerinize saglik
Teşekkürler eksik olmayınGüzel paylaşımına teşekkürler Mustafa Kemal. Emegine sağlık.