Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

CÖZÜLDÜ tema

forum kuralları gereği temaya isim yazilmasi için, forum konularımızdan herhangi 100 tanesine yorum yapmaniz gerekmektedir.konulara yapılan 100 yorumdan sonra isteginiz yerinee getirilicektir..ilginiz için tesekkür ederiz

ben zaten sizin temalarınızı isteyerek size destek vermiyormuyum flatta gruplarda birsürü temacı var ama ben sizin temalarınızı alıp reklamınızı yaptığımı zannediyorum bu birşeylere mecbur etme çabanızı anlamadım doğrusu bunun arkasından hangi zorlama gelecek merak ettim bence baştan kurallarınızı sıralayınki insanlar neyle zorlanacaklarını bilsinler sadece sizdemi bu tip seyler var bütün forumlardamı @i.N.C.i hanım ve @melodi hanım

bu bir zorlama değil mazi hanim.hiç bir karşılık beklemeden pek çok tema yaptim size.sizin de forumumua katkınız olacak yorum yaparak.güzel yayinlar dileriz.. :)

ben zaten sizin temalarınızı isteyerek size destek vermiyormuyum flatta gruplarda birsürü temacı var ama ben sizin temalarınızı alıp reklamınızı yaptığımı zannediyorum bu birşeylere mecbur etme çabanızı anlamadım doğrusu bunun arkasından hangi zorlama gelecek merak ettim bence baştan kurallarınızı sıralayınki insanlar neyle zorlanacaklarını bilsinler sadece sizdemi bu tip seyler var bütün forumlardamı @i.N.C.i hanım ve @melodi hanım
sadece beğeni ve yorum istemiştik. bu da emeğe saygı ve teşekkür içindi.zorla kimseye bişey yaptırma gibi bir çabamız yok.Aslına bakarsanız reklama da ihtiyacımız yok. Dileyen istediği yerden yararlanabilir.Anlayışlı olabileceğinizi umut etmiştim. Yönetim olarak aldığımız bir karardı 100 yorum. Sadece foruma bir katkınız olsun istemiştik. Size keyifli yayınlar diliyorum.......

ben zaten forumunuza üye olarak ve temalarınızı alarak size katkıda bulunduğumu düşünüyorum birileri alsın diye yapmıyormusunuz eğer hazırlamak zor geliyorsa neden tema yapıyorsunuz birkaç tema verip yorum ve beğeni gibi yükümlülük altına sokmanız hoş değil bence bunun bilincinde ve saygısında olan insan zaten yapacaktır müşteri velinimettir unutmayın alıcıya bu gibi zorlamalar dayatırsanız kan kaybedersiniz naçizane fikrim madem reklama ihtiyacınız yok beğeni ve yorumada ihtiyacınız yok değilmi kaldıki ben her aldığım tema için teşekkür yorumumu ve beğeni yorumumu yaptım aldığım her tema içinde yapmaya devam edecektim madem tema yok yorumada gerek yok @i.N.C.i & @melodi hanım size bol yorumlu başarılar :)

ben zaten forumunuza üye olarak ve temalarınızı alarak size katkıda bulunduğumu düşünüyorum birileri alsın diye yapmıyormusunuz eğer hazırlamak zor geliyorsa neden tema yapıyorsunuz birkaç tema verip yorum ve beğeni gibi yükümlülük altına sokmanız hoş değil bence bunun bilincinde ve saygısında olan insan zaten yapacaktır müşteri velinimettir unutmayın alıcıya bu gibi zorlamalar dayatırsanız kan kaybedersiniz naçizane fikrim madem reklama ihtiyacınız yok beğeni ve yorumada ihtiyacınız yok değilmi kaldıki ben her aldığım tema için teşekkür yorumumu ve beğeni yorumumu yaptım aldığım her tema içinde yapmaya devam edecektim madem tema yok yorumada gerek yok @i.N.C.i & @melodi hanım size bol yorumlu başarılar :)
teşekkürler......

tesekkürler.. :)

Siz herseyi hazır armut piş agzıma düs istiyorsunuz biz bu işe zamanımızı ayırıyoruz emek harcıyoruz biizm kurallarımız böyle arkadasım herkes tasın altına elini sokacak @mazi

çok tesekkür edeirm barbaros.

Emeğinize sağlık güzel paylaşım için teşekkürler ........

Üst Alt