Latest Thread
Aselam cok teşekkür ederim beğeenileriniz ve güzel dilekleriniz için ,sizinde hersey gönlünüzce olsun ..isteğinizi CÖZÜLDÜ - ROBİN İSTEK TEMA OLANLAR__ALevvSelam Alev hanım . müptelaniz olduk bu temaya ( ROBİN ) yazarmısınız . birde tema yazisini . Olanlarami üzülelim , olmayanlaramı yazarmısınız . şimdiden çok tşk ederimmm . emekleriniz var olsun şu güzel günde ALLAH gönlünüze göre versin
Selam Alev hanım . müptelaniz olduk bu temaya ( ROBİN ) yazarmısınız . birde tema yazisini . Olanlarami üzülelim , olmayanlaramı yazarmısınız . şimdiden çok tşk ederimmm . emekleriniz var olsun şu güzel günde ALLAH gönlünüze göre versin
Tesekkür ederimm..süpersinizzz tşk ederimmmmmmmmmm
Tesekkür ederimm..Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Tesekkür ederimm..Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Teşekkür ederim.. tamam bakayım tabiSelamlar alev hanim bu sizden indirdigim bir tema cok güzel . fakat yazı yazıyosunuz ya chat bölümü . yazılan yazılar görünmüyor .misal yanlis bir harf yazdınız görünmüyor . bi türlü yapamadim . bir bakarsaniz sevinirim . eliniz degmişkende Hakan yazarsaniz cok memnun olurum . şimdiden tşk ederim . ellerinize emeklerine saglık . saygılarımla
Temanızı bu linken alabilirsiniz dediğiniz kismi düzelttim.. CÖZÜLDÜ - HAKAN İSTEK TEMA -SENİN İÇİN__ALevvSelamlar alev hanim bu sizden indirdigim bir tema cok güzel . fakat yazı yazıyosunuz ya chat bölümü . yazılan yazılar görünmüyor .misal yanlis bir harf yazdınız görünmüyor . bi türlü yapamadim . bir bakarsaniz sevinirim . eliniz degmişkende Hakan yazarsaniz cok memnun olurum . şimdiden tşk ederim . ellerinize emeklerine saglık . saygılarımla
Tesekkür ederim Mügecimmm..Emegine saglik canım.