Latest Thread
Oraya Bakttim da Onlar eski Sablonlar, benim demek isdedigim Yeni Sablon ekleme Mümkünmü Mutlu YILLAR
Ustalarimizdan Münkünse Tema Sablonlari AYARLAYABilirlermi, Tabiki Mümkünse,
oyoyyyy YILLARIN Güzel Dosttuu cokkk ama cokk ederim Ellerin dert Görmesin insa, ALLAH hepsini aldim süpersin, Güzel Dost , Zaman BUldukca benim icin Yine yaparsan cokk sevinirim Secimi sana Birakiyorum , Giris ve Renk Yazilari Renkli olursa Harika olur.HAKKINI Helal et Can Dostum SAYGILAR...buyur Yılların dostu, begenmediysen nasıl bır sey ıstıyorsan yazman yeterli
CanCeylan
TABIKI YILLARIN DOSTU, LAZIM OLUNCA YAZMAN YETERLI , HELAL OLSUN TESEKKURLER ELINE SAGLIK, YENI YILIN ESKISINDEN DAHADA GUZEL OLSUN.oyoyyyy YILLARIN Güzel Dosttuu cokkk ama cokk ederim Ellerin dert Görmesin insa, ALLAH hepsini aldim süpersin, Güzel Dost , Zaman BUldukca benim icin Yine yaparsan cokk sevinirim Secimi sana Birakiyorum , Giris ve Renk Yazilari Renkli olursa Harika olur.HAKKINI Helal et Can Dostum SAYGILAR...
Ederim YILLARINN Güzel Dosttu Seninde Yeni YILIN Ba$ta SAGLIK ve Her seyin o güzel Gönlünce gecmesini Dilerim...TABIKI YILLARIN DOSTU, LAZIM OLUNCA YAZMAN YETERLI , HELAL OLSUN TESEKKURLER ELINE SAGLIK, YENI YILIN ESKISINDEN DAHADA GUZEL OLSUN.
TeşekkürlerGüzel paylaşım için emeğine yüreğine sağlık teşekkürler
TeşekkürlerEmeğine yüreğine sağlık harika paylaşım için teşekkürler tebrikler
TeşekkürlerEmeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim