Latest Thread
Emeğine saglık Mügecim.
Teşekkür ederim Ceren.
Teşekkür ederim Nazlıcım.Eline emegine gönlüne saglik Mügecim paylasımların icin tesekkürler
Teşekkür ederim Yagmurcum. Çekinme sen yaz istediklerini ben isim yazip eklerim.Eline emegine gönlüne saglik Mügecim paylasımların icin tesekkürlerRica etsem yagmur yazarmısın ) sen en iyisi her tema yaptıgında yagmur yaz mügecim isim yazarmisin derken cekiniyorum artik sürekli senin temalrını kullandıgım icin simdiden eline saglik
Teman hazır @yagmur26 CÖZÜLDÜ - YARIM KALAN YAGMUR İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsin canım.Eline emegine gönlüne saglik Mügecim paylasımların icin tesekkürlerRica etsem yagmur yazarmısın ) sen en iyisi her tema yaptıgında yagmur yaz mügecim isim yazarmisin derken cekiniyorum artik sürekli senin temalrını kullandıgım icin simdiden eline saglik
Teşekkür ederim Fisun.Emeklerine yüregine saglıkk
Teşekkür ederimGüzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkür ederim.Emeğine yüreğine sağlık harika paylaşım için teşekkürler tebrikler
Teman hazır @rose41 CÖZÜLDÜ - YARIM KALAN ROSE İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsin canım.mügecim rose yazarmısın rica etsem
Teşekkür ederim @gülcann Teman hazır CÖZÜLDÜ - YARIM KALAN GÜL İÇİN DÜZENLENDİ linke tıklayıp alabilirsin.gül yazarmısınız harıka tema emegınıze saglık lerr...
nefes elif rica etsem harıkaolmuş emeğinize sağlık