Latest Thread
Emegine saglik cnmm ZEYNO yazarmiyiz cok
Yaa sen bitanesin müge hanim dün radyonuza baktim temayi gördüm ne kadar güzel olmus elleri dert görmesin yüreginin güzelligini yansitmis dedim bu gün de foruma atmisin emegine yüregine cokkkkkk let
Sizler için en güzelini yapmaya çalışıyorum @karciceyii Güzel yorumlarınızla moral kaynagım oluyorsunuz. Çok tesekkür ederim.Yaa sen bitanesin müge hanim dün radyonuza baktim temayi gördüm ne kadar güzel olmus elleri dert görmesin yüreginin güzelligini yansitmis dedim bu gün de foruma atmisin emegine yüregine cokkkkkk let
Teşekkür ederim @MAVİBEYAS CÖZÜLDÜ - ÇIKMAZ SOKAK MELTEM İÇİN DÜZENLENDİ KEYİFLİ YAYINLARDA KULLAN.Emeklerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş rica etsem MELTEM yazarmısınız ....
Teşekkür ederim @cici https://www.flatcast.biz/konular/cikmaz-sokak-zeyno-icin-duzenlendi.70658/ keyifli yayınlarda kullan canımEmegine saglik cnmm ZEYNO yazarmiyiz cok
Çok güzel olmuş emegine saglık ceyda yazarmısın rica etsem
Teşekkür ederim canım. @ASİL*MELEK pc me format atıldı. Program yüklenince yazıp ekleyecegim.Emegine SagLik Mügemm Rica Etsem AsiL MeLek YazabiLirmisin..
Tsk Ederim Canmm Emegine SagLik..Teşekkür ederim canım. @ASİL*MELEK pc me format atıldı. Program yüklenince yazıp ekleyecegim.
tanrı aşkına bu ne harika bir başarı bu ne harika bir yapım bu harika başarılarınızın devamını dilerim...saygılar efmmm
tanrı aşkına bu ne harika bir başarı bu ne harika bir yapım bu harika başarılarınızın devamını dilerim...saygılar efmmm
Teşekkür ederim canım @cici CÖZÜLDÜ - ÇIKMAZ SOKAK ZEYNO İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan.Emegine saglik cnmm ZEYNO yazarmiyiz cok
Teşekkür ederim @ASİL*MELEK CÖZÜLDÜ - ÇIKMAZ SOKAK ASİL MELEK İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.Emegine SagLik Mügemm Rica Etsem AsiL MeLek YazabiLirmisin..
Teşekkür ederim Turgay.tanrı aşkına bu ne harika bir başarı bu ne harika bir yapım bu harika başarılarınızın devamını dilerim...saygılar efmmm
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkür ederim @asude https://www.flatcast.biz/konular/cikmaz-sokak-ceyda-icin-duzenlendi.70669/ keyifli yayınlarda kullan.Çok güzel olmuş emegine saglık ceyda yazarmısın rica etsem