Latest Thread
LEYDİ YAZARSANIZ SEVINIRIM EMEKLERE TSK OLSUN GUZEL CALISMA
Teşekkür ederim. Temanız hazır @kuzey_yıldızı CÖZÜLDÜ - AHDE VEFA BAYAN TEMA LEYDİ İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsiniz.LEYDİ YAZARSANIZ SEVINIRIM EMEKLERE TSK OLSUN GUZEL CALISMA
Teman hazır @minel ask 34 CÖZÜLDÜ - AHDE VEFA BAYAN MİNEL ASK İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsin.minel aşk yazarmisin rica etsem emeginize saglik
Yine ne güzel yorumlamışsın Gülce. Çok teşekkür ederim. Güzel gözle bakılan hiç bir seye nazar degmez. Sende o gözle bakıyorsun canım.Mügeee bir gün de şaşırtmıyorsun beni.
renkler hiç mi uyumsuz olmaz ,yazılar rastgele yazılmaz hep mi tablo gibi olur en cok sevdiğim font ve renkler
muhteşemmm.izlemeye doyamıyorum arkadasım.nazar değecek diye korkuyorum.
emeğine gönlüne sağlık.paylaşımın için teşekkürler.
Teşekkür ederim abim.Güzel paylaşımına teşekkürler Emegine sağlık müge kardeşim
Teşekkür ederim @gülşen34 Teman hazır CÖZÜLDÜ - AHDE VEFA GÜLŞEN İÇİN DÜZENLENDİ linke tıklayıp alabilirsin.Emeğinize saglık Muge Rica edsem GüLŞeN yazabilirmisiniz ?
Slm mugecim harika olmus rica etsem burcu yazabilirmisin.⚘⚘⚘
a @Esmerim teşekkür ederim. Teman hazır CÖZÜLDÜ - AHDE VEFA BAYAN TEMA BURCU İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsin canım.Slm mugecim harika olmus rica etsem burcu yazabilirmisin.⚘⚘⚘
Teşekkür ederim. Temanız hazır @MAVİBEYAS CÖZÜLDÜ - AHDE VEFA BAYAN MELTEM İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsiniz.Emeklerinize sağlık güzel bir tasarım olmuş meltem yazar mısınız rica etsem
teşekkür ederim emeklerinize sağlık MügeTeşekkür ederim. Temanız hazır @MAVİBEYAS CÖZÜLDÜ - AHDE VEFA BAYAN MELTEM İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsiniz.
Rica ederim Meltem.teşekkür ederim emeklerinize sağlık Müge
Teşekkür ederim.Emeklerinize Saglik güzel paylasim olmus