- Reaksiyon puanı
- 10
- Web sitesi
- www.tireboluhaber.net
- WebSite
- Siteye Git
Merhaba sevgili flatcast.biz forum müdavimleri el birliğiyle belli bir noktaya taşıdığımız forumumuzun biraz daha iyi yerlere gelebilmesi açısından sizlere bir önerim olacak : Foruma konu açacağımız zaman örnek olarak ekleyeceğimiz tema resminize link alırken resme bir isim verelim ve bu isim açacağımız konu başlığıyla aynı olsun (diyelimki "uçan kuş" diye tema ismi verdiğimiz bir tema ekleyeceğiz tema resminede aynı ismi verdikten sonra link alalım) ayrıca temayı eklerken sadece resim olarak değil hemen resmin altına biraz açıklama yazısı yazalım sadece resim olarak eklenen konuların google tarafından indexlenmesi çok daha geç oluyor dolayısıyla hem siz konu ekleyenlerin konularının daha çabuk duyulması hemde forumun daha iyi yerlere gelmesi gecikiyor bu küçük seo kuralına dikkat edecek olursak forumumuza büyük katkı sağlamış oluruz ben sizin için örnek olması açısından aşağıya bir tema resmi ekliyorum ve bir örnek konu yazısı yazıyorum bu örnekte olduğu gibi ekleme yaparsak güzel şeyler olacağından emin olabilirsiniz,göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim,iyi forumlar.
Merhaba flatcast.biz takipçileri bugün sizler için chat (sohbet) alanını öne çıkaran bir tema çalışması yaptım,sadeliğin ön planda olduğu bu tema çalışmamızda göze herzaman hoş gelen siyah, gri renklere yer verilmiş olup butonlarda ise beyaz yazı rengi tercih edilmiştir, temamız bu sayede radyo dinleyicilerinizinde gözlerini yormayacak ve radyonuza girdikleri zaman hemen çıkmayacaklardır. Bu çalışmamıza ilgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum indirdiğiniz temamızı iyi yayınlarda kullanmanız dileğiyle.

Merhaba flatcast.biz takipçileri bugün sizler için chat (sohbet) alanını öne çıkaran bir tema çalışması yaptım,sadeliğin ön planda olduğu bu tema çalışmamızda göze herzaman hoş gelen siyah, gri renklere yer verilmiş olup butonlarda ise beyaz yazı rengi tercih edilmiştir, temamız bu sayede radyo dinleyicilerinizinde gözlerini yormayacak ve radyonuza girdikleri zaman hemen çıkmayacaklardır. Bu çalışmamıza ilgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum indirdiğiniz temamızı iyi yayınlarda kullanmanız dileğiyle.