- Reaksiyon puanı
- 3,939
- Web sitesi
- tr.pinterest.com
- WebSite
- Siteye Git
Latest Thread
TeşekkürlerGüzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
emeginize saglik pınar yazarmısınız
Teşekkürler buyuurn güle güle kullanın tema burada CÖZÜLDÜ - BEN HER KEŞKEMİ PINAR İÇİN DÜZENLENDİemeginize saglik pınar yazarmısınızler
TeşekkürlerEmeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Merhabalar, Kutlarım.... Nefis bir çalışma.... Beni etkiledi. Belirsizlik ve kaosun kadını..... Radyomda tema olarak kullanmak isterim. Ama ufak bir değisiklikle. Yazı stilini daha sade isteyip, yazıyı değiştirme şansım var mı? Şimdiden teşekkürlerimle........
yazıyı değiştirebilme şansım var mı?
![]()
Günaydın, Harika bir hafta hepimizin olsun.MERHABA SİZ HANGİ STILİ HANGİ YAZIYI İSTERSENİZ ONA GÖRE YENİDEN DÜZENLEME YAPABİLİRİM
Güneş Kraliçesi
BUYURUN GÜLE GÜLE KULLANIN TEMA BURADA CÖZÜLDÜ - BEN HER KEŞKEMİ GÜNEŞ İÇİN DÜZENLENDİGünaydın, Harika bir hafta hepimizin olsun.
mesajınıza yanıt vermiştim ama sanırım sizin elinize geçmedi. Sitede mesajların ulaşıp ulaşmadığını anlayamıyorum. Gönderildi işaretini alamıyorum ve sanki mesaj ekranda kalmış gibi görünüyor.
Yazı stili ve isim konusuna gelince; Yazı stilinin daha sade olmasını rica edeceğim. Benim için rahat okunabilmesi önemli.
Yazı ise, kısacık bir şiir;
''Sadece iki cümle
Ben kadar sen,
Sen kadar ben.''
Ad olarak : Güneş
İlginiz ve çalışmalarınız için şimdiden teşekkür ederim. Harika bir bahar hepimize hayırlı uğurlu olsun. Keyifle ve mutlulukla kalın hep...
Saygılarımla