Latest Thread
çok tesekkürlerEmeklerinize saglik...
çok tesekkürleroyyyyyyyyyyyy çokkkkkk güzellllllllllllllllllll Ellerine emeklerine güzel yüregineeeeeeee saglıkkkkkkkkkk♥♥♥
Saati derin yapmıştır umarım. Eline sağlık incim süpersin yine
elinize sağlik paylaşim güzel
yorumunuza hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm açıkçası...benim çalışmalarım çok fazla çalınıyor.. imzamı silip kendi imzalarını atıyorlar.. ben bunun biraz olsun önüne geçebilmek adına logo kullanıyorum...ve logomu silinmesi en zor kısımlara yerleştiriyorum...Benim logomla çalışmalar kötü görünecekse varsın görünsün...Sevgili İ.N:C:İ Gerçekten temalariniz harika , Ellerinize emeklerinize saglik. Sadece tek şey söylemek istiyorum. Kızın omuzuna veya baska temada boynuna koydugunuz Logonuz. temanin güzelligini engelliyor bana göre. Temanin herhangi bir köşesine koymanız durumunda daha hoş görünecektir. Saygılar, çalışmalarınızda başarılar dilerim .
@muzox5 Temanın güzelliğini bir imza bozmaz. Emek verene saygı gösterecekseniz imzasıyla kabul edeceksiniz. Kaldı ki estetik olmayan bir imza da değil.Sevgili İ.N:C:İ Gerçekten temalariniz harika , Ellerinize emeklerinize saglik. Sadece tek şey söylemek istiyorum. Kızın omuzuna veya baska temada boynuna koydugunuz Logonuz. temanin güzelligini engelliyor bana göre. Temanin herhangi bir köşesine koymanız durumunda daha hoş görünecektir. Saygılar, çalışmalarınızda başarılar dilerim .
tema rica ediyorum demek istediniz herhaldeselam
begeni ve yorum yapınca tema alabiliyormusuz.nereye yorum begeni yapcagımı bilmiyorum.umarım dogru yere yazıyorumdur. bi bilen bana yardımcı olsada yorulmasam.tema istiyorum tema))
Emeğine Yüreğine Sağlık, Güzel Paylaşım için Teşekkürler..
çok .. sizler de iyi ki varsınız ♥Eline emgine saglık inci harika paylasımların icin tesekkürler ayrıca logolar konusunda seni sonuna kadar destekliyorum.... iyiki varsın...