Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Amanınn gözlerimi alamadımmm
nasıl bi arkaplan kullanımadır nasıl afilli dizayndır. efsunlu bi diyara girer gibi o salkım sacak dalları aralayıp koca bir merak yapıştırarak gözlerime bi sağıma bi soluma bakarak dolanıp durdum her bir kıyı köşede.veeeee dedim ki burası Mustinin Gölgeli diyarı.
usulca eğilip heyy bayım o asil duruşunuz mest ediyor .
içeriden çıkamama korkusuyla uzatıverdim ellerimi butonlara . anladın sen ben yine çok beyendim .
emeğine o güzel hayal gücüne saglık.teşekkür ederim paylaşımın için Gölge.
Amanınn gözlerimi alamadımmm
nasıl bi arkaplan kullanımadır nasıl afilli dizayndır. efsunlu bi diyara girer gibi o salkım sacak dalları aralayıp koca bir merak yapıştırarak gözlerime bi sağıma bi soluma bakarak dolanıp durdum her bir kıyı köşede.veeeee dedim ki burası Mustinin Gölgeli diyarı.
usulca eğilip heyy bayım o asil duruşunuz mest ediyor .
içeriden çıkamama korkusuyla uzatıverdim ellerimi butonlara . anladın sen ben yine çok beyendim .
emeğine o güzel hayal gücüne saglık.teşekkür ederim paylaşımın için Gölge.