Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
ZeMHeRi <<<<<<<<<<<<< yazılı bir tema istiyorum ve zemheri ayına ait olursa bide ömer diye bir yere yazarsanız sevinirim ZeHeRİ Yazacak tema dj ZeMHeRi :tesekkur: :tesekkur: :tesekkur: :tesekkur: :tesekkur: :tesekkur:
Sonsuz tesekkur ederim kendim kullanmıcam kardeşime birgün müsait vaktiniz olursa bana da güzel bir tema yaparsaniz sonsuz minnetar olurum allahım binlerce kez menmun olsun sizden ben yordum mevlam yormasın ... Hakkinizi helal edin inş emeginize yüreginize sağlık
Güle güle kullansın Kardeşiniz Ömer..Helal olsun..Tabi ki yaparım ne zaman isterseniz..Tşkr ederim Aynı temennileri Sunuyorum.Allahta sizden razı gelsin..