Latest Thread
Tesekkür ederimEmeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Merhaba Ata o kullanıma maalesef yapabilecek birsey yok paylaşıldığı için..ısteklerini gün içerisinde ekleyeceğim beğenilerine teşekkür ederim.Merhaba, yine harika bir paylasım, emeğine sağlık ..bana yazılan isimli temaları başkalarınında kullanmasına üzülüyorum, nasıl bir önlem alınabilir bilmiyorum, sadece bilginiz olsun istedim..bu temaniza , birde Kumar 2 ERKEK TEMAYA ATA isim yazabilirmisiniz Alev hanım, ama yine üzerindeki yazılar siline bilirse mutluluğum olur.. yeniden emeğine sağlık saygilar ..
TEMAYA DJ İSİM VE İNDEXE RADYO İSİM İSTEK İSTEK TEMALARINIZI BU LİNKTEN ALABİLİRSİNİZ..Merhaba, yine harika bir paylasım, emeğine sağlık ..bana yazılan isimli temaları başkalarınında kullanmasına üzülüyorum, nasıl bir önlem alınabilir bilmiyorum, sadece bilginiz olsun istedim..bu temaniza , birde Kumar 2 ERKEK TEMAYA ATA isim yazabilirmisiniz Alev hanım, ama yine üzerindeki yazılar siline bilirse mutluluğum olur.. yeniden emeğine sağlık saygilar ..
Tesekkür ederimGüzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Tesekkür ederim Poyraz..ᴇᴍᴇɢiɴᴇ ʏᴜʀᴇɢɪɴᴇ ꜱᴀɢʟɪ ᴀʟᴇᴠ ʜᴀɴɪᴍ ? ?
Tesekkür ederim ATA..Teşekkürler, emegine sağlık
Teşekkür ederim ...Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Teşekkür ederim ...Emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkür ederiz..
Teşekkür ederim Fisun..Emegine yüregine saglık harika
Aynur tesekkürlerr..Paylaşım adına teşekkürler süper olmuş